Fırında Levrek

Fırında Levrek

Hazırlanışı (2 kişilik)

  • 1. Adım

    Levreği güzelce temizleyelim ve her iki tarafına da ikişer tane derin çizikler atalım.
    Bir kap içerisinde sarımsağı rendeleyelim.
    Kırmızı toz biber, tuzu, yarım limon suyunu ve sıvıyağı karıştıralım.
    Bu karışımı levreğin her yerine özellikle de kestiğimiz yerlere iyice yedirelim.
    Pişirmek için tavaya çok az bir sıvıyağ koyalım.
    Her iki tarafını da kızartana kadar pişirelim.
    Sıcak olarak servis edebilirsiniz.

  • 2. Adım

    Afiyet olsun.

Paylaş
Daha önce yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Ana Yemekler

Bu tarife not ekleyin
Your Cart (3)