Çorbalar, Güveçler ve Meksika

Bal Kabağı Çorbası

1. Adım

Soğanı küçük küçük doğrayalım.
Sarımsağı, havucu ve patatesi rendeleyelim.
Bal kabaklarını küp küp doğrayalım.
Tencere içerisine yağı alıp, kızdıralım.
Daha sonra soğanı, sarımsağı ekleyip kavuralım.
Soğan ve sarımsak kavrulduktan sonra havuçları da ekleyerek kavurmaya devam edelim.
4 kişilik
10 dk
35 dk

Malzemeler

Bal Kabağı 3 Dilim
Havuç 1 Adet
Patates 1 Adet
Su 2 Litre
Soğan 1 Adet
Sıvı Yağ 3 Yemek Kaşığı
Sarımsak 2 Diş
Süt 1 Su Bardağı
Tuz 1 Çay Kaşığı
Toz Karabiber 1 Çay Kaşığı
Zerdeçal Yarım Çay Kaşığı

Çorbalar, Güveçler ve Meksika