Beyti Kebap
1. Adım
Soğanın kabuğunu soyalım ve rendeleyelim.Sarımsağı da rendeleyelim.
Köfteyi hazırlamaya başlayalım.
Kıymayı yumurtayı rendelediğimiz soğanı, sarımsağı, galeta ununu ve baharatları bir kap içerisine alıp yoğuralım.
Fırın tepsisine yağlı kağıdı serelim.
Yoğurduğumuz köftelere yassı ve uzun şekiller verip tepsiye yerleştirelim.
Önceden ısıttığımız 180 derecelik fırında 12 dakika kadar pişirelim.
4 kişilik
20 dk
20 dk
Malzemeler
Yufka
2 Adet
Kıyma
400 Gr
Sarımsak
1 Diş
Galeta Unu
Yarım Çay Bardağı
Soğan
1 Adet
Yumurta
1 Adet
Karabiber
1 Çay Kaşığı
Pul Biber
1 Çay Kaşığı
Tuz
1 Çay Kaşığı
Tereyağı
4 Yemek Kaşığı
Sosu İçin Malzemeler
Tereyağı
2 Yemek Kaşığı
Domates
4 Adet
Kırmızı Toz Biber
1 Çay Kaşığı
Karabiber
2 Çay Kaşığı
Tuz
1 Çay Kaşığı