Bici Bici
1. Adım
Su ve nişastayı bir tencereye alıp çırpalım.Orta ateşte karıştırarak koyulaşana kadar pişirelim.
Piştikten sonra porselen kabın zeminini ıslatalım ve karışımı dökelim.
Derin dondurucuda donana kadar dinlendirelim.
Şerbret malzemelerini tencereye koyup blenderdan geçirelim.
Dondurduğumuz muhallebiyi küçük kareler şeklinde dilimleyip servis yapacağımız tabaklara koyalım.
Bolca buzu rondodan geçirelim kar haline getirelim.
Daha sonra bunu da muhallebinin üzerine paylaştıralım.
Hazırladığımız şerbeti de üzerine dökelim.
Karpuzları dilimleyip üzerini süsleyebiliriz.
4 kişilik
20 dk
15 dk
Malzemeler
Su
2,5 Su Bardağı
Nişasta
3/4 Çay Bardağı
Buz
Bir Miktar
Şerbet Malzemeleri
Su
1 Su Bardağı
Pudra Şekeri
Yarım Su Bardağı
Karpuz
1 Miktar
Gül Suyu
Yarım Çay Bardağı