Bulgur Pilavı Tarifi
1. Adım
Tereyağını ve sıvı yağını pilav tavasında kızdıralım. Üzerine kuru soğanı yemeklik doğrayarak ilave edelim ve pembeleşinceye kadar kavuralım. Sarımsağı da rendeleyerek içerisine ekleyelim.Daha sonra yeşil biberleri de küçük küçük doğrayıp tavanın içerisine ekleyerek kavurmaya devam edelim.
4 kişilik
15 dk
25 dk
Malzemeler
Bulgur Pilavı
2 Su Bardağı
Tereyağı
1 Yemek Kaşığı
Sıvı Yağ
1 Yemek Kaşığı
Domates Salçası
1 Yemek Kaşığı
Kuru Soğan
2 Adet
Sarımsak
1 Diş
Yeşil Biber
2 Adet
Biber Salçası
Yarım Yemek Kaşığı
Tuz
1 Çay Kaşığı
Toz Karabiber
1 Çay Kaşığı
Pul Biber
1 Çay Kaşığı
Kekik
1 Tatlı Kaşığı
Domates (Rendelenmiş)
2 Adet
Su
4 Su Bardağı