Chai Tea Latte
1. Adım
Suyu kaynatalım.Çayı demliğin içerisine koyup kaynar suyu üzerine döküp 3 - 4 dakika dinlenmesini sağlayalım.
Çay demlendikten sonra süzelim ve cezve içerisine alalım.
Sütü de ekleyip kaynayana kadar pişirelim.
Kakulenin tohumlarını çıkartıp, tarçın, karabiber, zencefil, anason ve karanfili kaynayan sütün içerisine ekleyip 3 - 4 dakika bekleyelim.
İçecek köpük köpük olduktan sonra servis yapacağımız bardaklara koyalım.
Servis edebilirsiniz.
2 kişilik
0 dk
10 dk
Malzemeler
Su
1 Su Bardağı
Süt
2 Su Bardağı
Kakule
1 Adet
Çay
2 Yemek Kaşığı
Yıldız Anason
1 Adet
Karanfil
2 Adet
Kakule
1 Adet
Zencefil Tozu
1 Çay Kaşığı
Tarçın
Yarım Çay Kaşığı
Karabiber
1 Tutam