Ekmek Arası Köfte
1. Adım
Soğanın kabuklarını soyalım ve rendeleyelim.Sarımsağı da rendeleyelim.
Tüm malzemeleri bir kap içerisine alıp yoğuralım.
Daha sonra şekil vererek köftelerimizi yapalım.
Tavaya sıvı yağını alalım kızdırdıktan sonra köftelerimizi kızartmaya başlayalım.
Ekmekleri ortadan ikiye bölelim aralarına kızarttığımız köfteleri koyalım.
Dilerseniz ekmek arasına domates, soğan ve yeşillikte koyabilirsiniz.
4 kişilik
10 dk
10 dk
Malzemeler
Kıyma
Yarım Kg
Galeta Unu
2 Yemek Kaşığı
Yumurta
1 Adet
Soğan
1 Adet
İnce Kıyılmış Maydanoz
1 Avuç
Sarısmak
1 Diş
Kimyon
1 Çay Kaşığı
Karabiber
1 Çay Kaşığı
Tuz
1,5 Çay Kaşığı
Pul Biber
1 Tatlı Kaşığı
Sıvı Yağ
4 Yemek Kaşığı
Ekmek
2 Adet