Etli Kuru Fasulye
1. Adım
Fasulyeleri bir gece öncesinden derin bir kap içerisinde su içerisinde bekletelim.Ertesi gün fasulyeleri güzelce yıkayıp suyunu süzelim.
Tencere içerisine alalım ve üzerini geçecek kadar su ekleyip haşlanması için bırakalım. Haşlandıktan sonra suyunu tekrar süzelim.
6 kişilik
25 dk
60 dk
Malzemeler
Kuru Fasulye
2 Su Bardağı
Kuru Soğan
2 Adet
Dana Kuşbaşı
300 Gram
Sıvı Yağ
2 Yemek Kaşığı
Tereyağ
1 Yemek Kaşığı
Biber Salçası ya da Domates Salçası
2 Yemek Kaşığı
Tuz
1 Çay Kaşığı
Kimyon
1 Çay Kaşığı
Toz Karabiber
1 Çay Kaşığı