Akşam Yemeği

Etli Nohutlu Bamya Yemeği

1. Adım

Kuşbaşı eti bir tencere içerisine alalım, bir miktar yağ ekleyerek suyunu çekene kadar kavuralım. Soğanı da küp küp doğrayalım ve kavrulan etin içerisine ekleyelim. 2 dakika kadar kavuralım. Salçaları ve 7 su bardağı suyu da ilave ederek etler yumuşayana kadar pişirelim.
6 kişilik
20 dk
60 dk

Malzemeler

Bamya 750 Gram
Dana Kuşbaşı Et 250 Gram
Haşlanmış Nohut 1 Kase
Kuru Soğan 1 Adet
Limon Suyu 2 Adet
Domates Salçası 2 Yemek Kaşığı
Biber Salçası 1/2 Yemek Kaşığı
Su (Sıcak) 7 Su Bardağı
Tuz 1 Tatlı Kaşığı
Pul Biber 1 Tatlı Kaşığı

Akşam Yemeği