Etli Nohutlu Bamya Yemeği
1. Adım
Kuşbaşı eti bir tencere içerisine alalım, bir miktar yağ ekleyerek suyunu çekene kadar kavuralım. Soğanı da küp küp doğrayalım ve kavrulan etin içerisine ekleyelim. 2 dakika kadar kavuralım. Salçaları ve 7 su bardağı suyu da ilave ederek etler yumuşayana kadar pişirelim.
6 kişilik
20 dk
60 dk
Malzemeler
Bamya
750 Gram
Dana Kuşbaşı Et
250 Gram
Haşlanmış Nohut
1 Kase
Kuru Soğan
1 Adet
Limon Suyu
2 Adet
Domates Salçası
2 Yemek Kaşığı
Biber Salçası
1/2 Yemek Kaşığı
Su (Sıcak)
7 Su Bardağı
Tuz
1 Tatlı Kaşığı
Pul Biber
1 Tatlı Kaşığı