Akşam Yemeği

Etli Patates Yemeği

1. Adım

Doğranmış kuşbaşı etlerini kızgın tava içerisine alıp suyunu salana kadar kavuralım.
2 su bardağı kadar sıcak su ekleyip suyunu çekene kadar pişirelim.
Sıvı yağı da üzerine ekleyelim.
Suyunu çektikten sonra yemeklik doğradığımız soğanı etle birlikte kavuralım.
Ardından salçayı da ilave edip 1 - 2 tur daha karıştıralım.
Küp şeklinde doğradığımız patatesleri de tencere içerisine ilave edelim.
Üzerini geçecek kadar su ekleyip, baharatları da ekleyip pişirelim.
4 kişilik
10 dk
30 dk

Malzemeler

Patates 2 Adet
Dana Kuşbaşı 400 Gr
Soğan 1 Adet
Salça 1,5 Yemek Kaşığı
Su 2,5 Su Bardağı
Sıvı Yağ 3 Yemek Kaşığı
Tuz 1 Tatlı Kaşığı
Karabiber 1 Çay Kaşığı

Akşam Yemeği