Etli Patates Yemeği
1. Adım
Doğranmış kuşbaşı etlerini kızgın tava içerisine alıp suyunu salana kadar kavuralım.2 su bardağı kadar sıcak su ekleyip suyunu çekene kadar pişirelim.
Sıvı yağı da üzerine ekleyelim.
Suyunu çektikten sonra yemeklik doğradığımız soğanı etle birlikte kavuralım.
Ardından salçayı da ilave edip 1 - 2 tur daha karıştıralım.
Küp şeklinde doğradığımız patatesleri de tencere içerisine ilave edelim.
Üzerini geçecek kadar su ekleyip, baharatları da ekleyip pişirelim.
4 kişilik
10 dk
30 dk
Malzemeler
Patates
2 Adet
Dana Kuşbaşı
400 Gr
Soğan
1 Adet
Salça
1,5 Yemek Kaşığı
Su
2,5 Su Bardağı
Sıvı Yağ
3 Yemek Kaşığı
Tuz
1 Tatlı Kaşığı
Karabiber
1 Çay Kaşığı