Akşam Yemeği

Gürcü Mantısı (Hinkali)

1. Adım

Unu bir kaba alalım.
İçerisine tuzu, yumurtayı ve yeterli miktarda kaynatılıp ılıtılmış suyu ilave edelim.
Elde etmek istediğimiz hamurun kulak memesinden biraz daha katı olması gerekiyor.
Yoğurma işlemimiz bittikten sonra 15 dakika dinlendirelim.
6 kişilik
30 dk
30 dk

Hamur Malzemeleri

Yumurta 2 Adet
Un 1,5 Kg
Tuz 1 Tatlı Kaşığı
Su Yeteri Kadar

Kıyma (Orta Yağlı) 1 Kg
Kuru Soğan 4 Adet
Pul Biber 1 Tatlı Kaşığı
Karabiber 1 Tatlı Kaşığı
Tuz 1 Tatlı Kaşığı

Akşam Yemeği