Akşam Yemeği

Gürze Mantı

Gürze Mantı

1. Adım

Hamur malzemelerini bir kaba alalım ve yoğuralım.
15 dakika kadar hamuru dinlendirelim.
Soğanı yemeklik doğrayalım.
Bir tava içerisinde yağı eritip kıyma ve soğanı kavuralım.
Ardından tuz ve karabiberi ilave edelim.
2 kişilik
30 dk
20 dk

Hamur Malzemeleri

Un 500 Gr
Yumurta 1 Adet
Tuz 1 Tutam
Su 1 Su Bardağı

İç Harcı Malzemeleri

Kıyma 60 Gr
Soğan 1 Adet
Tereyağı 1 Tatlı Kaşığı
Tuz 1 Tutam
Karabiber 1 Tutam

Üzeri İçin

Yoğurt 3 Yemek Kaşığı
Sarımsak 1 Diş

Akşam Yemeği