Akşam Yemeği

İçli Köfte Kızartması

1. Adım

İç harcını hazırlayalım.
Soğanı küçük küpler şeklinde doğrayalım.
Tavaya sıvı yağ ekleyip kızdıralım.
Ardından soğanı ilave edip pembeleşinceye kadar kavuralım.
Kıymayı ve baharatları da ilave edelim.
Ceviz içini de ilave edelim.
Bir tur karıştıralım ve soğuması için kenara alalım.
6 kişilik
50 dk
20 dk

Malzemeler

İnce Bulgur 2,5 Su Bardağı
İrmik 1,5 Çay Bardağı
Su (Sıcak) 4,5 Su Bardağı
Un 1 Su Bardağı
Domates/Biber Salçası 1,5 Yemek Kaşığı
Tuz 2 Çay Kaşığı
Karabiber Yarım Çay Kaşığı
Sıvı Yağ (Kızartmak İçin) 2 Su Bardağı

İç Harcı Malzemeleri

Kıyma 500 Gram
Kuru Soğan 3 Adet
Sıvı Yağ 3 Yemek Kaşığı
Tuz 2 Çay Kaşığı
Karabiber 1 Çay Kaşığı
Dövülmüş Ceviz İçi 1,5 Su Bardağı

Akşam Yemeği