Ispanak Sote
1. Adım
Ispanağı ayıklayalım ve güzelce yıkayalım.Yıkadıktan sonra ince ince doğrayalım.
Soğanı küçük küçük doğrayalım.
Havucu küçük küçük doğrayalım.
Bir tencere içerisine sıvı yağını döküp kızdıktan sonra soğanları ekleyelim.
Soğanlar pembeleştikten sonra doğradığımız havuçları ekleyelim.
3 dakika kadar kavuralım.
Havuçlar da kavrulduktan sonra salçayı ekleyelim.
Salçanın kokusu çıkana kadar kavuralım.
Son aşamada ıspanağı ve tuzu da ekleyip bir tur karıştıralım.
2 kişilik
15 dk
20 dk
Malzemeler
Soğan
1 Adet
Havuç
1 Adet
Ispanak
Yarım Kg
Pirinç
1 Yemek Kaşığı
Salça
1 Tatlı Kaşığı
Sıvı Yağ
4 Yemek Kaşığı
Su
1 Çay Bardağı
Tuz
1 Çay Kaşığı