Ispanaklı Tepsi Böreği
1. Adım
Ispanakları güzelce yıkayalım soğanı yemeklik doğrayalım.Bir tavaya sıvı yağını alıp soğanlar pembeleşinceye kadar kavuralım.
Ardından ıspanağı, karabiberi ve tuzu ekleyip kavurmaya devam edelim.
Ispanak suyunu saldıktan sonra soğuması için kenara alalım.
6 kişilik
20 dk
30 dk
Malzemeler
Yufka
5 Adet
Yumurta Sarısı (Üzeri İçin)
1 Adet
İç Harcı Malzemeleri
Ispanak
Yarım Kg
Soğan
1 Adet
Karabiber
1 Çay Kaşığı
Tuz
1 Çay Kaşığı
Sıvıyağ
Yarım Çay Bardağı
Sosu İçin Malzemeler
Yumurta
2 Adet
Yoğurt
1 Su Bardağı
Sıvıyağ
Yarım Çay Bardağı
Su
Yarım Çay Bardağı