Et ve Kümes Hayvanları

Izgara Tavuk Göğüsü

1. Adım

Tavuğu bir kap içerisine alalım ve zeytinyağını dökelim.
Ardından yoğurt, salça, kimyon ve köriyi ilave edelim ve karıştıralım.
Yarım saat buzdolabında dinlendirelim.
Daha sonra tavayı ısıtalım.
Isınan tavaya tavuğu koyup yüksek ateşte bir iki dakika pişirelim.
Daha sonra ocağın altını kısıp kısık ateşte pişirmeye devam edelim.
Önlü arkalı kızardıktan sonra servis edebilirisniz.
1 kişilik
10 dk
20 dk

Malzemeler

Tavuk Göğüsü 1 Adet
Salça Yarım Yemek Kaşığı
Yoğurt Yarım Yemek Kaşığı
Zeytinyağı 2 Yemek Kaşığı
Kimyon 1 Çay Kaşığı
Köri Yarım Çay Kaşığı
Tuz 1 Çay Kaşığı

Et ve Kümes Hayvanları