Izgara Tavuk Göğüsü
1. Adım
Tavuğu bir kap içerisine alalım ve zeytinyağını dökelim.Ardından yoğurt, salça, kimyon ve köriyi ilave edelim ve karıştıralım.
Yarım saat buzdolabında dinlendirelim.
Daha sonra tavayı ısıtalım.
Isınan tavaya tavuğu koyup yüksek ateşte bir iki dakika pişirelim.
Daha sonra ocağın altını kısıp kısık ateşte pişirmeye devam edelim.
Önlü arkalı kızardıktan sonra servis edebilirisniz.
1 kişilik
10 dk
20 dk
Malzemeler
Tavuk Göğüsü
1 Adet
Salça
Yarım Yemek Kaşığı
Yoğurt
Yarım Yemek Kaşığı
Zeytinyağı
2 Yemek Kaşığı
Kimyon
1 Çay Kaşığı
Köri
Yarım Çay Kaşığı
Tuz
1 Çay Kaşığı