Garnitür Tarifleri

Karnabahar Püresi

1. Adım

Karnabaharları yıkayalım ve çiçek çiçek ayıralım.
2 su bardağı su ve sütle beraber kaynatalım.
Patatesleri küp küp doğrayalım.
Karnabahar kaynadıktan sonra patatesleri de ekleyelim.
Karnabahar ve patates yumuşayıp suyunu çekinceye kadar kısık ateşte pişirelim.
Daha sonra robottan geçirelim.
Üzerine tereyağı, krema, tuz, karabiber, kaşar peynirini de ekleyip karıştıralım.
3 - 4 dakika daha pişirdikten sonra ocaktan alıp servis edebiliriz.
5 kişilik
10 dk
25 dk

Malzemeler

Karnabahar Yarım Kg
Patates 1 Adet
Tereyağı 1 Yemek Kaşığı
Krema 3/4 Çay Bardağı
Rendelenmiş Kaşar Peyniri 1 Çay Bardağı
Süt 1 Çay Bardağı
Tuz 1 Tutam
Karabiber 1 Tutam

Garnitür Tarifleri