Akşam Yemeği

Karnabahar Steak

1. Adım

Karnabaharı güzelce yıkayalım.
Orta kalınlıkta olacak şekilde dilimleyelim.
Yağlı kağıt serili fırın tepsisi içerisine dilimlediğimiz karnabaharları dizelim.
Bir kap içerisine toz biberi, sarımsak tozunu, köriyi, karabiberi, tuzu koyalım sıvı yağını da ekleyip güzelce karıştıralım.
Ardından fırça yardımıyla karnabaharların altına ve üstüne sürelim.
Önceden 190 derece ısıtılmış fırında karnabaharlar yumuşayana ve üzeri hafif kızarana kadar pişirelim.
Fırından çıkardıktan sonra sıcakken servis edebilirsiniz.
4 kişilik
10 dk
25 dk

Malzemeler

Küçük boy Karnabahar 1 Adet
Sıvı Yağ 6 Yemek Kaşığı
Kırmızı Toz Biber 1 Çay Kaşığı
Sarımsak Tozu 1 Çay Kaşığı
Karabiber Yarım Çay Kaşığı
Köri Yarım Çay Kaşığı
Tuz 1 Çay Kaşığı

Akşam Yemeği