Mezeler ve Atıştırmalıklar

Kaşarlı Mantar

1. Adım

Mantarları temizleyelim.
Mantarları bir kap içerisine alıp sıvı yağ, toz biber, pul biber ve tuzu alıp karıştıralım.
Isıya dayanıklı borcam içerisine mantarları dizelim.
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişirelim.
Fırından çıkartmaya yakın rendelediğimiz kaşar peynirleri üzerlerine koyalım.
Peynirler eridikten sonra çıkartıp servis edebilirsiniz.
2 kişilik
5 dk
10 dk

Malzemeler

Mantar 1 Paket
Sıvı Yağ 2 Yemek Kaşığı
Toz Biber 1 Çay Kaşığı
Tuz 1 Çay Kaşığı
Pul Biber 1 Çay Kaşığı
Rendelenmiş Kaşar Peyniri Yarım Çay Bardağı

Mezeler ve Atıştırmalıklar