Kavurmalı Kaşarlı Pide
1. Adım
Pide hamurunu 6 kişilik olacak şekilde hazırlayalım. (Pide hamuru tarifine tariflerim bölümünden bakabilirsiniz.)Hamuru 6 eşit parçaya bölelim.
Tezgaha un serpip her bir parçayı merdane ile açalım.
Açtığımız her hamurun içine önce kaşar peyniri, sonra kavurama ve sonra tekrar kaşar peyniri dökelim.
Hamurun kenarlarını kapatalım.
Yağlı kağıt serili fırın tepsisi üzerine yerleştirelim.
Önceden ısıtılmış 220 derecelik fırında pişirelim.
Piştikten sonra kenarlarına eritilmiş tereyağı sürelim ve servis edelim.
6 kişilik
60 dk
20 dk
Malzemeler
Kavurma
1 Su Bardağı
Rendelenmiş Kaşar Peyniri
2 Su Bardağı
Tereyağı Eritilmiş
2 Yemek Kaşığı