Ekmek Tarifleri

Kıymalı Milföy Böreği Tarifi

1. Adım

Bir tava içerisine sıvı yağını koyalım ve kızdıralım.
Küçük küçük doğradığımız soğanları ekleyelim ve pembeleşinceye kadar kavuralım.
Ardından kıymayı da ilave edelim ve kıyma suyunu çekene kadar karıştıralım.
Daha sonra içerisine tüm baharatları ekleyelim ve bir iki tur karıştıralım.
İç harcımız hazır kenara alıp soğumaya bırakalım.
5 kişilik
15 dk
15 dk

Malzemeler

Milföy Hamuru 10 Adet
Kıyma 250 Gr
Kuru Soğan 1 Adet
Yumurta Sarısı 1 Adet
Nane Yarım Çay Kaşığı
Karabiber Yarım Çay Kaşığı
Pul Biber Yarım Çay Kaşığı
Tuz Yarım Çay Kaşığı
Susam 1 Çay Kaşığı
Çörek Otu 1 Çay Kaşığı
Sıvı Yağı 2 Yemek Kaşığı

Ekmek Tarifleri