Kıymalı Milföy Böreği Tarifi
1. Adım
Bir tava içerisine sıvı yağını koyalım ve kızdıralım.Küçük küçük doğradığımız soğanları ekleyelim ve pembeleşinceye kadar kavuralım.
Ardından kıymayı da ilave edelim ve kıyma suyunu çekene kadar karıştıralım.
Daha sonra içerisine tüm baharatları ekleyelim ve bir iki tur karıştıralım.
İç harcımız hazır kenara alıp soğumaya bırakalım.
5 kişilik
15 dk
15 dk
Malzemeler
Milföy Hamuru
10 Adet
Kıyma
250 Gr
Kuru Soğan
1 Adet
Yumurta Sarısı
1 Adet
Nane
Yarım Çay Kaşığı
Karabiber
Yarım Çay Kaşığı
Pul Biber
Yarım Çay Kaşığı
Tuz
Yarım Çay Kaşığı
Susam
1 Çay Kaşığı
Çörek Otu
1 Çay Kaşığı
Sıvı Yağı
2 Yemek Kaşığı