Kremalı Mantar Çorbası
1. Adım
Mantarları yıkayalım. Saplarını çıkarıp küp küp doğrayalım. Kuru soğanı da aynı şekilde küçük küçük doğrayalım.3 yemek kaşığı sıvı yağ ve 1 yemek kaşığı tereyağını tencereye koyup doğradığımız soğanlara ekleyerek kavuralım.
Soğanların rengi pembeleşince doğradığımız mantarları da ekleyelim.
Mantarlar suyunu çekene kadar kavuralım.
6 kişilik
30 dk
30 dk
Malzemeler
Mantar
400 Gram
Kuru Soğan (Orta Boy)
1 Adet
Un
2 Yemek Kaşığı
Sıvı Krema
1 Kutu
Sıvı Yağ
3 Yemek Kaşığı
Tereyağı
1 Yemek Kaşığı
Tuz
1 Çay Kaşığı
Karabiber
1 Çay Kaşığı
Maydanoz
1 Tutam
Su (Oda Sıcaklığında)
3,5 Su Bardağı