Çorbalar, Güveçler ve Meksika

Kuşkonmaz Çorbası Tarifi

1. Adım

Kuşkonmazların dış katmanını temizleyelim. (Kuşkonmazların alt kısmından 2-3 parmak kullanılmıyor o bölümü atın)
İki ucundan kuşkonmazı kesin ve çiçekli kısımlarını kenara ayırın (Bunları en son kullanacağız)
Ortada kalan parçanın boyları 1,5 cm olacak şekilde eşit parçalar ile keselim.
4 kişilik
15 dk
30 dk

Malzemeler

Kuşkonmaz (Yumuşak Olsun) 10 Adet
Su 1 Litre
Sıvı Krema 1 Paket
Tavuk Bulyon 2 Adet
Tereyağı 1 Yemek Kaşığı
Kuru Soğan 1 Adet
Orta Boy Patates 2 Adet
Tuz 1 Çay Kaşığı
Karabiber 1 Çay Kaşığı

Çorbalar, Güveçler ve Meksika