Kuşkonmaz Çorbası Tarifi
1. Adım
Kuşkonmazların dış katmanını temizleyelim. (Kuşkonmazların alt kısmından 2-3 parmak kullanılmıyor o bölümü atın)İki ucundan kuşkonmazı kesin ve çiçekli kısımlarını kenara ayırın (Bunları en son kullanacağız)
Ortada kalan parçanın boyları 1,5 cm olacak şekilde eşit parçalar ile keselim.
4 kişilik
15 dk
30 dk
Malzemeler
Kuşkonmaz (Yumuşak Olsun)
10 Adet
Su
1 Litre
Sıvı Krema
1 Paket
Tavuk Bulyon
2 Adet
Tereyağı
1 Yemek Kaşığı
Kuru Soğan
1 Adet
Orta Boy Patates
2 Adet
Tuz
1 Çay Kaşığı
Karabiber
1 Çay Kaşığı