Kuzu Şiş
1. Adım
Kuzu etlerini küp küp doğrayalım.Daha sonra bir kap içerisine alıp üzerine de süt ilave edip bir gece buzdolabında dinlendirelim.
Ertesi gün sütünü süzelim.
Kuyruk yağını küp küp doğrayalım.
Eti bir kap içerisine alıp üzerine salça, rendelenmiş sarımsak, baharatlar ve zeytinyağını da ekleyip karıştıralım.
Çöp şişlere aralarına kuyruk yağı gelecek şekilde etleri dizelim.
Döküm tavada önlü arkalı kızartıp servis edebilirsiniz.
8 kişilik
20 dk
20 dk
Malzemeler
Kemiksiz Kuzu Eti
1 Kg
Kuyruk Yağı
200 Gr
Süt
1 Su Bardağı
Biber Salçası
Yarım Yemek Kaşığı
Sarımsak
2 Diş
Zeytinyağı
Yarım Çay Bardağı
Kırmızı Toz Biber
1 Tatlı Kaşığı
Tuz
1 Tatlı Kaşığı
Pul Biber
1 Tatlı Kaşığı
Karabiber
1 Çay Kaşığı