Limonlu Cheesecake
1. Adım
Bisküvileri ve fındıkları rondodan geçirelim.Tereyağını eritelim. Bisküvili karışımın içerisine tereyağını ekleyip karıştıralım.
Kelepçeli kalıbın alt tabanına yağlı kağıdı serelim ve kenarlarına da margarin sürelim. Yağlı kağıdı serdikten sonra bisküvili karışımı tabanın üzerine dökelim ve bir bardak yardımı ile iyice bastırarak pürüzsüz bir yüzey olana kadar yayalım.
8 kişilik
30 dk
60 dk
Tabanı İçin Malzemeler
Yulaflı Bisküvi
100 Gram
Tereyağı (Eritilmiş)
50 Gram
Fındık
Yarım Su Bardağı
Kreması İçin Malzemeler
Yumurta
2 Adet
Un
3 Yemek Kaşığı
Sıvı Krema
1 Kutu
Toz Şeker
1 Su Bardağı
Labne Peyniri
400 Gram
Limon Kabuğu Rendesi
1 Adet
Vanilya
1 Paket
Limon Sosu İçin Malzemeler
Limon Kabuğu Rendesi
1 Adet
Limon Suyu
1 Adet
Nişasta
1 Yemek Kaşığı
Toz Şeker
5 Yemek Kaşığı
Zerdeçal
1/2 Çay Kaşığı
Su
1 Su Bardağı