Mac and Cheese Tarifi
1. Adım
Makarnaları tuzlu suda yarı çiğ kalacak şekilde haşlamaya bırakalım.Başka bir tencerede unu ve tereyağını kavuralım.
Unun kokusu çıktıktan sonra üzerine sütü azar azar ekleyerek sürekli karıştıralım koyu akışkan beşamel sos elde edelim.
6 kişilik
20 dk
60 dk
Malzemeler
Dirsek Makarna
500 Gram
Süt
3 Su Bardağı
Tereyağı
2 Yemek Kaşığı
Un
2 Yemek Kaşığı
Tuz
1/2 Çay Kaşığı
Toz Karabiber
1 Çay Kaşığı
Muskat Cevizi Rendesi
1/4 Çay Kaşığı
Kaşar Peyniri (Rendelenmiş)
2 Su Bardağı
Çeçil Peyniri
1 Su Bardağı
Kolot Peyniri (Rendelenmiş)
1 Su Bardağı
Cheddar Peyniri (Rendelenmiş)
1 Su Bardağı
Yumurta Sarısı
2 Adet