Kahvaltı ve Brunch

Mantarlı Omlet

1. Adım

Mantarların kabuklarını soyup orta incelikte dilimleyelim.
Tavaya tereyağını koyup eritelim.
Daha sonra mantarları koyup suyunu salıp çekene kadar pişirelim.
Başka bir kasede yumurtaları kırıp süt ve tuzla beraber çırpalım.
Maydanozları ince ince doğrayıp karışımın içerisine atalım.
Pişen mantarların üzerine pişen mantarları dökelim.
Tavanın kapağını kapatıp kısık ateşte pişirelim.
2 kişilik
10 dk
15 dk

Malzemeler

Yumurta 4 Adet
Mantar 7 Adet
Süt 2 Yemek Kaşığı
Maydanoz 2 Dal
Tereyağı 1 Yemek Kaşığı
Tuz 1 Tutam

Kahvaltı ve Brunch