Maş Fasulyesi Yemeği
1. Adım
Fasulyeleri ayıklayalım ve yıkayalım.Bir tencereye koyup üzerine 3 su bardağı su ekleyip 15 - 20 dakika haşlayalım.
Haşlandıktan sonra suyunu süzelim.
Soğanı küçük küçük doğrayalım.
Sıvı yağı ile birlikte tencereye alıp kavuralım.
Daha sonra salçaları ekleyip kavuralım.
Ardından fasulye ve baharatları ekleyelim tekrar karıştıralım.
Üzerine 5 su bardağı kadar sıcak su ekleyip fasulyeler yumuşayana kadar pişirelim.
Piştikten sonra servis edebilirsiniz.
4 kişilik
10 dk
30 dk
Malzemeler
Maş Fasulyesi
1 Su Bardağı
Soğan
1 Adet
Sıvı Yağ
4 Yemek Kaşığı
Salça
4 Yemek Kaşığı
Biber Salçası
1 Tatlı Kaşığı
Kimyon
1 Çay Kaşığı
Pul Biber
1 Çay Kaşığı
Tuz
1 Çay Kaşığı