Akşam Yemeği

Maş Fasulyesi Yemeği

1. Adım

Fasulyeleri ayıklayalım ve yıkayalım.
Bir tencereye koyup üzerine 3 su bardağı su ekleyip 15 - 20 dakika haşlayalım.
Haşlandıktan sonra suyunu süzelim.
Soğanı küçük küçük doğrayalım.
Sıvı yağı ile birlikte tencereye alıp kavuralım.
Daha sonra salçaları ekleyip kavuralım.
Ardından fasulye ve baharatları ekleyelim tekrar karıştıralım.
Üzerine 5 su bardağı kadar sıcak su ekleyip fasulyeler yumuşayana kadar pişirelim.
Piştikten sonra servis edebilirsiniz.
4 kişilik
10 dk
30 dk

Malzemeler

Maş Fasulyesi 1 Su Bardağı
Soğan 1 Adet
Sıvı Yağ 4 Yemek Kaşığı
Salça 4 Yemek Kaşığı
Biber Salçası 1 Tatlı Kaşığı
Kimyon 1 Çay Kaşığı
Pul Biber 1 Çay Kaşığı
Tuz 1 Çay Kaşığı

Akşam Yemeği