Paneli Tavuk Kanadı
1. Adım
Kanatları yıkayalım marine malzemelerini bir kap içerisine alalım.Kanatları içerisine atıp karıştıralım.
Buzdolabında 1 saat kadar marine edelim.
Pane malzemelerimizi bir kap içerisinde karıştıralım.
Kanatları buzdolabından çıkartıp pane harcının içerisinde karıştıralım.
2 Su bardağı sıvı yağını kızartma tavasına alıp kızdıralım.
Yağ kızdıktan sonra kanatları kızgın yağda pişirelim.
Ardından sıcak servis edebilirsiniz.
2 kişilik
10 dk
20 dk
Malzemeler
Tavuk Kanat
Yarım Kg
Sıvı Yağ (Kızartmak İçin)
2 Su Bardağı
Marine Malzemeleri
Pul Biber
1 Tatlı Kaşığı
Karabiber
1 Tatlı Kaşığı
Kekik
1 Tatlı Kaşığı
Yoğurt
2 Yemek Kaşığı
Pane Malzemeleri
Un
2 Yemek Kaşığı
Nişasta
1 Yemek Kaşığı
Kabartma Tozu
1 Çay Kaşığı
Pul Biber
1 Tatlı Kaşığı
Karabiber
1 Tatlı Kaşığı
Tuz
1 Çay Kaşığı
Su
Yarım Çay Bardağı