Ekmek Tarifleri

Peynirli Puf Böreği

1. Adım

Yoğurma kabının içerisine un, sirke, yumurta, tuz, kabartma tozu ve suyu koyup yoğuralım.
Un kıvamı az gelir ise 1-2 yemek kaşığı kadar un ekleyebilirsiniz.
Ardından hamurun üzerini örtelim ve dinlendirelim.
İç harcı malzemelerini bir kap içerisine alalım ve karıştıralım (maydanozları küçük küçük doğrayalım)
6 kişilik
20 dk
15 dk

Malzemeler

Yumurta 1 Adet
Sirke 2 Yemek Kaşığı
Kabartma Tozu 1 Tatlı Kaşığı
Tuz 1 Çay Kaşığı
Su 1 Su Bardağı
Un 3 Su Bardağı

İç Harç Malzemeleri

Lor Peyniri 400 Gr
Maydanoz Yarım Demet
Tuz 1 Çay Kaşığı

Ekmek Tarifleri