Profiterol
1. Adım
Kremasını hazırlamayla başlayalım.Sos tenceresine yumurtayı, şekeri, sütü ve toz şekeri ekleyip orta ateşte sürekli karıştırarak pişirelim.
Kıvamı koyulaştıktan sonra vanilin ilave edip bir iki tur karıştıralım ve ocaktan alalım.
Oda sıcaklığına geldikten sonra kremayı sıkma poşetine doldurup en az bir saat buzdolabında bekletelim.
4 kişilik
40 dk
40 dk
Malzemeler (Hamur İçin)
Margarin
Yarım Paket
Un
1 Su Bardağı
Su
1 Su Bardağı
Yumurta
3 Adet
Kreması İçin Malzemeler
Toz Şeker
1,5 Çay Bardağı
Süt
2,5 Su Bardağı
Yumurta
1 Adet
Vanilin
1 Paket
Un
3 Yemek Kaşığı
Çikolata Sosu İçin Malzemeler
Krema
1 Paket
Bitter Çikolata
240 Gr