Rokoko tarifi
1. Adım
Rokoko pasta nasıl yapılır? Hefis Rokoko pasta tarifi ile yapımı ve hazırlanışı için gerekli malzeme listesi nelerdir?Rokoko nedir? Rokoko, üzerine ılık çikolatalı sos dökülerek hazırlanan dondurmalı pasta arası tatlıdır. Özellikle İstanbul ve İzmir'din ünlü pastanelerinde satışa sunulan bu tatlının nefis bir tadı vardır.
Rokoko nasıl yapılır? İşte tarifi...
En iyi rokoko yapan pastaneler: Divan (İstanbul), Pelit (İstanbul), Reyhan Pastanesi (İzmir, Alsancak)
4 kişilik
10 dk
30 dk
Malzemeler
Süt
2 bardak
Krem Şanti
2 paket
Vanilya
2 paket
Limon
1çorba kaşığı
Toz şeker
Yarım su bardağı
Kakaolu bisküvi
1.5 paket
Ceviz içi
250 gram
Hazır çikolata sosu
1 paket
Süt
Yarım litre
Yumurta
2