Tatlı Tarifleri

Rokoko tarifi

1. Adım

Rokoko pasta nasıl yapılır? Hefis Rokoko pasta tarifi ile yapımı ve hazırlanışı için gerekli malzeme listesi nelerdir?
Rokoko nedir? Rokoko, üzerine ılık çikolatalı sos dökülerek hazırlanan dondurmalı pasta arası tatlıdır. Özellikle İstanbul ve İzmir'din ünlü pastanelerinde satışa sunulan bu tatlının nefis bir tadı vardır.
Rokoko nasıl yapılır? İşte tarifi...
En iyi rokoko yapan pastaneler: Divan (İstanbul), Pelit (İstanbul), Reyhan Pastanesi (İzmir, Alsancak)
4 kişilik
10 dk
30 dk

Malzemeler

Süt 2 bardak
Krem Şanti 2 paket
Vanilya 2 paket
Limon 1çorba kaşığı
Toz şeker Yarım su bardağı
Kakaolu bisküvi 1.5 paket
Ceviz içi 250 gram
Hazır çikolata sosu 1 paket
Süt Yarım litre
Yumurta 2

Tatlı Tarifleri