Sac Tava
1. Adım
Domateslerin kabuklarını soyalım ve küp küp doğrayalım.Biberleri küçük küçük doğrayalım.
Soğanı yemeklik olacak şekilde doğrayalım.
Sac tavayı yüksek ateşte ısıtalım.
Isındıktan sonra sıvı yağını ilave edip kızdıralım.
Kızdıktan sonra eti ilave edip et suyunu salıp çekene kadar kavuralım.
4 kişilik
20 dk
40 dk
Malzemeler
Dana Kuşbaşı
800 Gr
Domates
2 Adet
Sivri Biber
4 Adet
Kuru Soğan
1 Adet
Sıvı Yağ
3 Yemek Kaşığı
Tuz
1 Çay Kaşığı
Pul Biber
1 Çay Kaşığı
Karabiber
1 Çay Kaşığı
Tereyağı
1 Tatlı Kaşığı