Akşam Yemeği

Sebze Graten Tarifi

1. Adım

Patates ve havucun kabuklarını soyalım ve orta büyüklükte doğrayalım
Bir tencere içerisine patates, havuç ve bezelye ekleyelim.
Sebzelerin üzerini geçecek kadar su ve tuz ekleyip yumuşayana kadar pişirelim.
6 kişilik
30 dk
20 dk

Malzemeler

Karnabahar 500 Gram
Brokoli 350 Gram
Havuç 2 Adet
Patates 1 Adet
Bezelye (Dondurulmuş) 1 Su Bardağı
Tuz 1,5 Çay Kaşığı

Beşamel Sos Malzemeleri

Tereyağı 2 Yemek Kaşığı
Un 2 Yemek Kaşığı
Süt 2 Su Bardağı
Tuz 1 Çay Kaşığı
Karabiber 1 Çay Kaşığı

Üzeri İçin

Rendelenmiş Kaşar Peyniri 1 Su Bardağı

Akşam Yemeği