Sebze Graten Tarifi
1. Adım
Patates ve havucun kabuklarını soyalım ve orta büyüklükte doğrayalımBir tencere içerisine patates, havuç ve bezelye ekleyelim.
Sebzelerin üzerini geçecek kadar su ve tuz ekleyip yumuşayana kadar pişirelim.
6 kişilik
30 dk
20 dk
Malzemeler
Karnabahar
500 Gram
Brokoli
350 Gram
Havuç
2 Adet
Patates
1 Adet
Bezelye (Dondurulmuş)
1 Su Bardağı
Tuz
1,5 Çay Kaşığı
Beşamel Sos Malzemeleri
Tereyağı
2 Yemek Kaşığı
Un
2 Yemek Kaşığı
Süt
2 Su Bardağı
Tuz
1 Çay Kaşığı
Karabiber
1 Çay Kaşığı
Üzeri İçin
Rendelenmiş Kaşar Peyniri
1 Su Bardağı