Sucuklu Kuru Fasulye Yemeği
1. Adım
Kuru fasulyeleri bir gün öncesinden suyun içerisine koyup ıslatalım.Ertesi gün fasulyelerin suyunu süzelim.
Düdüklü tencerenin içerisine sıvı yağını ekleyelim.
Ardından yemeklik doğradığımız soğanları koyalım ve pembeleşinceye kadar kavuralım.
Pembeleştikten sonra salçaları ekleyip kokusu çıkana kadar kavuralım.
6 kişilik
5 dk
45 dk
Malzemeler
Kuru Fasulye
2 Su Bardağı
Sucuk
Yarım Kangal
Soğan
1 Adet
Domates Salçası
1 Yemek Kaşığı
Biber Salçası
1 Yemek Kaşığı
Tuz
1,5 Çay Kaşığı
Sıvı Yağ
5 Yemek Kaşığı
Sıcak Su
5 Bardak