Tatlı Tarifleri

Sufle

1. Adım

Tereyağını eritelim.
Eridikten sonra içerisine çikolatayı ekleyelim.
Çikolatanın erimesi için karıştıralım.
Daha sonra ocağı kapatıp ununu ekleyelim karıştırmaya devam edelim.
Başka bir kapta ise yumurta ve şekeri çırpalım tuzu da ekleyelim çırpmaya devam edelim.
Sonra tereyağlı çikolatalı harcı da ilave edip çırpalım.
Sufle kaplarımızı yağlayalım ve karışımı eşit şekilde dökelim.
Önceden ısıtılmış 220 derecelik fırında (fansız) 7 dakika kadar pişirelim.
İlk sıcaklığı geçtikten sonra servis edebilirsiniz.
4 kişilik
10 dk
10 dk

Malzemeler

Yumurta 3 Adet
Un Yarım Su Bardağı
Şeker 4 Yemek Kaşığı
Tuz 1 Tutam
Tereyağı 50 Gr
Bitter Çikolata 80 Gr

Tatlı Tarifleri