Supangle Tarifi
1. Adım
Derin bir tencere içerisine süt, şeker, yumurta sarısı, un, nişasta ve kakaoyu ekleyip pürüzsüz olana kadar karıştıralım.Tencereyi ocağa alalım ve koyulaşana kadar karıştırarak pişirelim.
Pişen karışımı ocaktan alıp içerisine sürülebilir çikolatayı ve bitter çikolatayı ekleyip mikserle çırpalım.
Çırpma esnasında azar azar tereyağını ekleyelim ve krema ılıyana kadar yaklaşık 10-15 dakika kadar bu şekilde çırpmaya devam edelim.
5 kişilik
20 dk
20 dk
Malzemeler
Süt
1 Lt
Çikolata (Sürülebilir)
3 Yemek Kaşığı
Toz Şeker
Yarım Su Bardağı
Yumurta Sarısı
1 Adet
Un
2 Yemek Kaşığı
Nişasta
2 Yemek Kaşığı
Kakao
3 Yemek Kaşığı
Bitter Çikolata
70 Gr
Tereyağı
3 Tatlı Kaşığı
Kakaolu Kek
2 Dilim