Adana Kebap Tarifi

Adana Kebap Tarifi

Hazırlanışı (6 kişilik)

  • 1. Adım

    Soğanı, sarımsağı ve kapya biberi rondodan geçirelim.
    Rondodan geçirdikten sonra suyunu iyice sıkalım ve kıyma ve kuyruk yağının içerisine ekleyelim.
    Tuz ve karabiberi de ekleyip yoğuralım.
    Dinlenmesi için buzdolabına koyalım.

  • 2. Adım

    Dinlenen kıymayı dolaptan çıkartalım ve yumruk büyüklüğünde parçalar alıp şişe ya da tahta çubuklara geçirelim.
    Kebap şeklini verdikten sonra döküm tavada pişirelim.

  • 3. Adım

    Afiyet Olsun.

Paylaş
Daha önce yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Et ve Kümes Hayvanları

Bu tarife not ekleyin
Your Cart (3)