Badem Yoğurdu

Badem Yoğurdu

Hazırlanışı (4 kişilik)

  • 1. Adım

    Bademleri sıcak su içerisinde 1-2 saat bekletelim ve sonra kabuklarını soyalım.
    Soyulan bademleri 2 su bardağı sıcak su içerisinde bir gün boyunca bekletelim.
    Ertesi gün bademleri suyu ile birlikte rondodan geçirelim.
    Glutensiz unu bir tava içerisine alalım ve içerisine 1 çay bardağı kadar su koyup yavaş yavaş karıştırarak ocakta pişirelim.
    Bebek maması kıvamına geldikten sonra ocağın altını kapatalım.
    Pişirdiğimiz unu, tuz ve limon suyu ile birlikte blendardan geçirelim.
    Daha sonra 12-15 saat buzdolabında dinlendirelim.

  • 2. Adım

    Afiyet olsun.

Paylaş
Daha önce yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Sağlıklı Tarifler

Bu tarife not ekleyin
Your Cart (3)