Ciğer Kavurma

Ciğer Kavurma

Hazırlanışı (2 kişilik)

  • 1. Adım

    Ciğerleri bir kap içerisine alalım.
    İçerisine tuz, karabiber ve kimyon katalım karıştıralım.
    Ardından unu ekleyip güzelce karıştıralım ciğerlerin unlanmasını sağlayalım.
    Bir tava içerisine yağ dökelim yağ kızdıktan sonra ciğerleri pişirelim.

  • 2. Adım

    Patatesleri küp küp doğrayalım.
    Başka bir tavada kızgın yağ içerisinde patatesleri kızartalım.
    Kızaran patates ve ciğeri birbiriyle karıştıralım.
    Servise hazır.

  • 3. Adım

    Afiyet olsun.

Paylaş
Daha önce yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Ana Yemekler

Bu tarife not ekleyin
Your Cart (3)