Et Kavurma

Et Kavurma

Hazırlanışı (4 kişilik)

  • 1. Adım

    Sıvı yağı tavaya alalım.
    Soğanı halka halka ve ince olacak şekilde doğrayalım.
    Sarımsağı küçük küçük doğrayalım.
    Sıvı yağ kızdıktan sonra soğanı ve sarımsağı ekleyip pembeleşinceye kadar karıştıralım.
    Ardından kuşbaşı eti ekleyelim.
    Biraz kavuralım ve kapağını kapatıp suyunu çekene kadar pişirelim.
    Eğer pişmediyse yarım çay bardağı kadar sıcak su ilave edip pişirmeye devam edebilirsiniz.
    Pişmeye yakın tuzunu ilave edip altını kapatabilirsiniz.

  • 2. Adım

    Afiyet olsun.

Paylaş
Daha önce yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Ana Yemekler

Bu tarife not ekleyin
Your Cart (3)