Etli Patates Yemeği

Etli Patates Yemeği

Hazırlanışı (4 kişilik)

  • 1. Adım

    Doğranmış kuşbaşı etlerini kızgın tava içerisine alıp suyunu salana kadar kavuralım.
    2 su bardağı kadar sıcak su ekleyip suyunu çekene kadar pişirelim.
    Sıvı yağı da üzerine ekleyelim.
    Suyunu çektikten sonra yemeklik doğradığımız soğanı etle birlikte kavuralım.
    Ardından salçayı da ilave edip 1 - 2 tur daha karıştıralım.
    Küp şeklinde doğradığımız patatesleri de tencere içerisine ilave edelim.
    Üzerini geçecek kadar su ekleyip, baharatları da ekleyip pişirelim.

  • 2. Adım

    Afiyet olsun.

Paylaş
Daha önce yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Akşam Yemeği

Bu tarife not ekleyin
Your Cart (3)