Karides Kızartması

Karides Kızartması

Hazırlanışı (4 kişilik)

  • 1. Adım

    Karidesleri güzelce yıkayalım ve temizleyelim.
    Temizledikten sonra bir kez daha yıkayıp peçete yardımıyla kurutalım.
    Maydanozu, sarımsağı ve kapya biberi, küçük küçük doğrayalım.
    Limonun kabuğunu rendeleyelim.
    Bir tava içerisinde tereyağını eritip sarımsakları kavuralım.
    Ardından karidesleri ekleyip kavuralım.
    Biberi de ekleyip kavurmaya devam edelim.
    Pişmesine yakın limon kabuğunu soya sosunu ve baharatları ekleyip karıştıralım.
    Sıcak şekilde servis edebilirsiniz.

  • 2. Adım

    Afiyet olsun.

Paylaş
Daha önce yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Deniz Ürünleri

Bu tarife not ekleyin
Your Cart (3)