Karnabahar Steak

Karnabahar Steak

Hazırlanışı (4 kişilik)

  • 1. Adım

    Karnabaharı güzelce yıkayalım.
    Orta kalınlıkta olacak şekilde dilimleyelim.
    Yağlı kağıt serili fırın tepsisi içerisine dilimlediğimiz karnabaharları dizelim.
    Bir kap içerisine toz biberi, sarımsak tozunu, köriyi, karabiberi, tuzu koyalım sıvı yağını da ekleyip güzelce karıştıralım.
    Ardından fırça yardımıyla karnabaharların altına ve üstüne sürelim.
    Önceden 190 derece ısıtılmış fırında karnabaharlar yumuşayana ve üzeri hafif kızarana kadar pişirelim.
    Fırından çıkardıktan sonra sıcakken servis edebilirsiniz.

  • 2. Adım

    Afiyet olsun.

Paylaş
Daha önce yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Akşam Yemeği

Bu tarife not ekleyin
Your Cart (3)