Karnabahar Yemeği

Karnabahar Yemeği

Hazırlanışı (5 kişilik)

  • 1. Adım

    Karnabaharı güzelce yıkayalım ve küçük küçük parçalara ayıralım.
    Havucu yıkayalım kabuğunu soyalım ve şerit şeklinde doğrayalım.
    Soğanın kabuklarını soyup yemeklik doğrayalım.

  • 2. Adım

    Tencere içerisine sıvı yağını alalım.
    Yemeklik doğradığımız soğanları ekleyip pembeleşinceye kadar kavuralım.
    Ardından salçayı ve pul biberi de ekleyelim.
    Karnabaharları ve havuçları da tencere içerisine ekleyelim.
    Üzerini geçecek kadar suyu koyup tuzunu ekleyip kısık ateşte pişmeye bırakalım.
    Piştikten sonra servis edebilirsiniz.

  • 3. Adım

    Afiyet olsun.

Paylaş
Daha önce yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Akşam Yemeği

Bu tarife not ekleyin
Your Cart (3)