Maş Fasulyesi Yemeği

Maş Fasulyesi Yemeği

Hazırlanışı (4 kişilik)

  • 1. Adım

    Fasulyeleri ayıklayalım ve yıkayalım.
    Bir tencereye koyup üzerine 3 su bardağı su ekleyip 15 - 20 dakika haşlayalım.
    Haşlandıktan sonra suyunu süzelim.
    Soğanı küçük küçük doğrayalım.
    Sıvı yağı ile birlikte tencereye alıp kavuralım.
    Daha sonra salçaları ekleyip kavuralım.
    Ardından fasulye ve baharatları ekleyelim tekrar karıştıralım.
    Üzerine 5 su bardağı kadar sıcak su ekleyip fasulyeler yumuşayana kadar pişirelim.
    Piştikten sonra servis edebilirsiniz.

  • 2. Adım

    Afiyet olsun.

Paylaş
Daha önce yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Akşam Yemeği

Bu tarife not ekleyin
Your Cart (3)