Hazırlanışı (10 kişilik)
-
1. Adım
Derin dondurucudan milföy hamurunu çıkartıp tezgaha dizelim beş altı dakika kadar yumuşamasını bekleyelim.
Maydanozları ince ince doğrayalım, beyaz peyniri ezelim ve bu iki ürünü kap içerisinde karıştıralım. -
2. Adım
Milföylerin ortasına hazırladığımız harçtan koyalım ve milföyleri ikiye katlayarak kapatalım.
Çatalla kenarlarını bastıralım.
Tepsi üzerine yağlı kağıt serelim.
Aralarında bir iki santim olacak şekilde yerleştirelim.
Üzerlerine yumurta sarısı sürelim çörek otu ve susam serpelim.
Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında üzeri kızarana kadar 10 - 15 dakika pişirelim.
Sıcak servis edebilirsiniz. -
3. Adım
Afiyet olsun.