Sucuklu Kuru Fasulye Yemeği

Sucuklu Kuru Fasulye Yemeği

Hazırlanışı (6 kişilik)

  • 1. Adım

    Kuru fasulyeleri bir gün öncesinden suyun içerisine koyup ıslatalım.
    Ertesi gün fasulyelerin suyunu süzelim.
    Düdüklü tencerenin içerisine sıvı yağını ekleyelim.
    Ardından yemeklik doğradığımız soğanları koyalım ve pembeleşinceye kadar kavuralım.
    Pembeleştikten sonra salçaları ekleyip kokusu çıkana kadar kavuralım.

  • 2. Adım

    Salçaların kokusu çıktıktan sonra suyunu süzdüğümüz fasulyeleri tencereye ekleyelim.
    Sucukları yarım ay şeklinde doğrayalım ve fasulyelerin ardından ekleyelim.
    Tuzunu da ekleyip suyunu ilave edip tencerenin kapağını kapatıp pişirmeye bırakalım.

  • 3. Adım

    Afiyet olsun.

Paylaş
Daha önce yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Akşam Yemeği

Bu tarife not ekleyin
Your Cart (3)