Supangle Tarifi

Supangle Tarifi

Hazırlanışı (5 kişilik)

  • 1. Adım

    Derin bir tencere içerisine süt, şeker, yumurta sarısı, un, nişasta ve kakaoyu ekleyip pürüzsüz olana kadar karıştıralım.
    Tencereyi ocağa alalım ve koyulaşana kadar karıştırarak pişirelim.
    Pişen karışımı ocaktan alıp içerisine sürülebilir çikolatayı ve bitter çikolatayı ekleyip mikserle çırpalım.
    Çırpma esnasında azar azar tereyağını ekleyelim ve krema ılıyana kadar yaklaşık 10-15 dakika kadar bu şekilde çırpmaya devam edelim.

  • 2. Adım

    Sunum kasesinin tabanına kek parçalarını koyalım ve üstlerini supangle ile dolduralım.
    Dilediğiniz gibi süsleyebilirsiniz.
    Buzdolabında en az 1 yada 1,5 saat dinlendirip servis edebilirsiniz.

  • 3. Adım

    Afiyet olsun.

Paylaş
Daha önce yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Tatlı Tarifleri

Bu tarife not ekleyin
Your Cart (3)